Higiéniai tudást ajánl fel a Tork

A higiéniai termékek gyártására szakosodott vállalat online platformot indít a vírushelyzetben is helytálló egészségügyi dolgozók munkáját támogatva - “Munkában is biztonságban” elnevezéssel.

A letölthető eszközcsomag kutatási anyagokat, egy VR applikációt (Tork VR Clean Hands) és szakmai tanácsokat, útmutatókat tartalmaz a hatékonyabb kézhigiénia, felületi higiénia terén és segítséget nyújt többek között a professzionális fertőtlenítőadagolók hatékony elhelyezéséhez és használatához.

 

„A Munkában is biztonságban: COVID- 19 Egészségügyi eszközcsomag”-ot azzal a céllal hozta létre az Essity - az Essity a Tork globális márkája-, hogy támogassa a koronavírus elleni küzdelemben a frontvonalon dolgozókat, így például az egészségügyi szakembereket, takarító személyzetet és más az egészségügyben dolgozó szolgáltatókat. Az oldalon olyan megbízható eljárásokat és módszereket gyűjtöttek össze, amelyek hozzájárulnak az általános higiénia szintjének fokozásához. Az online eszközkészlet és a vírussal kapcsolatos további információk mindenki számára ingyenesen elérhetőek a Tork információs weboldalán.

„A WHO szerint a megfelelő kézhigiénia kulcsfontosságú az egészségügyi szakemberek számára a betegségek és fertőzések terjedésének megakadályozásában, azaz a megfelelő kézhigiénia valóban hatékony eszköz. Ezt az egészségügyi eszközcsomagot annak érdekében fejlesztettük ki, hogy elismerésünket fejezzük ki és támogassuk az egészségügyben dolgozó szakembereket ebben a kihívásokkal teli időszakban”, mondta Nagy Géza, az Essity Hungary Professional Hygiene divízió kereskedelmi igazgatója.

Az online csomagban megfelelő kézmosási és kézfertőtlenítési eljárásokat, valamint letölthető információs anyagokat, például plakátokat találhatnak az érdeklődők. Az egészségügyi szakemberek körében végzett átfogó nemzetközi tanulmány szerint ugyanis az egészségügyi dolgozók egyik leggyakoribb panasza a kézhigiénés képzéssel kapcsolatban az, hogy az túl elméleti (21%). Éppen ezért a gyakorlati tudásra fókuszálva fejlesztette ki a vállalat a Tork VR Clean Hands mobilalkalmazást, amely munkahelyi szituációkat imitálva segíti a megfelelő kézhigiénia elsajátítását.

A programcsomag magyar változata itt elérhető.

Még több információ a www.essity.com weboldalon.

(forrás: https://www.tork.hu/virus)

Kövess minket a Facebookon is!

Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás