A szerencsejátékok lehetőségei és a nyerési esély növelése

A szerencsejátékok népszerűbbek, mint valaha 2024-ben is, a játékok az online kaszinókban, azaz az online kaszinójátékok pedig rengeteg lehetőséget rejtenek magukban. Persze legyen vele tisztában, hogy ezek szerencsejátékok, tehát nincs egyértelmű és biztos stratégia a nyeréshez, de néhány jó tanács megfogadásával növelhetjük azért nyerési esélyeinket. A szerencsejáték játékoskártya például egyértelműen egy olyan lehetőség, amivel élni kell, mert automatikus nyereményutalást, e-mailben történő értesítéseket, játéklimit beállítási lehetőségeket és sok minden mást is tartalmaz.

Egy szerencsejáték játékoskártya adatok módosítása is villámgyorsan megtörténhet, tehát ez egy lehetőség, amit nem érdemes kihagyni. Viszont felmerül jogosan a kérdés, hogy van-e olyan stratégia, amivel ténylegesen növelhetőek-e a nyerési esélyek. A következőkben ezt vizsgáljuk meg közelebbről méghozzá a games in online casinos, azaz az online kaszinójátékok lehetőségein keresztül, illetve a legnépszerűbb hagyományos magyar szerencsejáték, a lottó lehetőségein át. Értelemszerűen a játékoskártya szerencsejáték esetén ez utóbbi esetben nagyon fontos ajánlat, de most nem erre fókuszálunk. Lottó esetén is van ugyanis néhány egészen jó opció arra, hogy növeljük az esélyeinket a nyerésre.

A nyerési esélyek növelése

Először is, minimálisan növelheti esélyeinket az, ha több szelvényt vásárolunk. Vendégszakértőnk, Boross Örs kiemeli: „Persze annyit úgysem tud vásárolni a játékos, hogy biztos legyen a nyereménye, de mondjuk egy szelvényhez képest már 50 szelvény is jóval nagyobb esélyt biztosít. Viszont ez költségben kifejezetten nagy ugrás.”

De megfontolható például az is, hogy kerüljük a „szerencseszámok” használatát, azaz igyekszünk a lehető legvalószínűtlenebb számokból válogatni és kerüljük az olyan számokat, mint az öt egymást követő szám és így tovább. Ezek is növelhetik hajszállal az esélyeinket. Egyébként a korábbi fogadásaink nyomonkövetésére a szerencsejáték játékoskártya jó opció lehet, hiszen a játékoskártya szerencsejáték eredményeket és korábbi tippeket is nyomonkövet. A szerencsejáték játékoskártya adatok módosítása ráadásul szükség esetén villámgyors lehet.

De még hasznos tipp lehet a lottóval történő nyeréshez az, hogy mondjuk az ötösről átnyergelünk a skandinávra vagy a hatoslottóra, mert ezek minimálisan nagyobb esélyt biztosíthatnak a nyerésre. Csatlakozhatunk aztán csoportokhoz is, hiszen így

  • nagyobb tőkével,
  • több szelvénnyel,
  • csapat támogatással

növekszik az esélyünk. Nem soroltunk fel túl sok tippet, de már ezekből is látható volt, hogy mondjuk az ötöslottónál hatalmas mértékben a nyerési esélyeinket kizárólag a szelvényszám növelésével érhetünk el, a többi stratégiai tipp igazából szinte láthatatlan növekedést eredményez a valószínűségben. Ugyanez egyébként igaz a hatoslottóra és a skandinávra is. És a szerencseszámok állandó használatáról pedig a legtöbb szakértő azt mondja, hogy nem a legjobb döntés a nyeremény elérésére.

Online kaszinós szerencsejáték és a nyerési esélyek növelése

Az online kaszinókban való játék során viszont van néhány olyan tipp, amelyek tényleg segíthetnek a nyeremény valószínűség növelésében. Ezek közül néhány:

  1. Válasszunk olyan játékot, amelynek nagy a játékosvisszatérítési rátája. Ez azt mutatja meg, hogy milyen eséllyel és milyen gyakran nyerhetünk az adott játékon. Így például a blackjack egy kifejezetten jó játék a pókerrel egyetemben, míg néhány nyerőgép kifejezetten nem a játékosok barátja.
  • Érdemes kihasználni az elérhető bónuszokat az online kaszinókban, főleg, hogy vannak például befizetés nélküli bónuszok is, amikor úgy kaphatunk ingyenes pörgetést vagy extrapénzes bónuszt, hogy nem kell érte semmilyen befizetést teljesíteni. Így akár ingyen is nyerhetünk egy nagyobbat.
  • Sose játsszon a játékos érzelmek alapján vagy ész nélkül, mindenképpen fontos egy megfontolt költségvetés kezelés és az, hogy nyugodtan, türelmesen, egy meghatározott stratégia mentén játsszunk. De mit jelent egy meghatározott stratégia? Például azt, hogy blackjacknél egy segédtábla segítségével döntsük el, hogy milyen lapra kérünk és mit dobunk be.
  • Mindenképpen gyakoroljon mindenki az elérhető ingyenes játékmódok segítségével. Így megtalálhatóak azok a slotok és egyéb játékok, amelyekkel nagyobb lehetőséget lát a játékos a nyerésre, mert mondjuk több a bónuszkör, sokkal több az ingyenes pörgetési lehetőség és így tovább.

Ahogy látható már csak ebből a néhány gondolatból, mindenképpen érdemes megfontoltan szerencsejátékokat játszani. Figyeljünk oda, hogy mivel játsszunk, milyen költségvetéssel és milyen stratégiát alkalmaz a játékos. Az viszont mindenképpen kiemelendő a végére, hogy a felelősségteljes szerencsejáték létfontosságú és mindig oda kell figyelni arra, hogy a szórakozásnál sose legyen több a játék.

Ajánló

Ez az 7 hobbi okosabbá tesz

Ez az 7 hobbi okosabbá tesz

Sokáig abban a hitben élt az emberiség, hogy az emberek egy adott szintű intelligenciával születnek, és a legjobb, amit az életükben tehetnek, hogy...

bővebben