Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 21
#1
Doing Good
2020-05-07

Turisztikai startupoknak szóló akcelerátorprogramot indított Eugene Kaspersky, a Kaspersky vállalat alapító-vezérigazgatója. A „KasperskyExploringRussia” elnevezésű programra bármely országból lehet nevezni.  

#2
Doing Good
2020-04-29

A NetSupport a távoli munkavégzés elősegítése érdekében — a korábbi 30 nap he­lyett — 3 hónapig ingyen biztosítja a NetSupport Manager professzionális táv­felügyeleti szoftvert.

#3
Doing Good
2020-04-28

A koronavírus elleni küzdelmet segítő, gyors informatikai fejlesztéseket létrehozó együttműködés az OMSZ és a Codecool programozóiskola között.

#4
Doing Good
2020-04-20

Az ABB 2020 végéig ingyenessé tette a digitális szolgáltatásait, hogy segítsen ügyfeleinek fenntartani a termelést.

#5
Doing Good
2020-04-08

Mindössze egyetlen regisztrációval stabil és felkészült segítséget nyújtanak a távoktatás védelméhez. 

#6
Doing Good
2020-04-06

Az ABB Electrification ez év végéig saját fejlesztésű szoftvermegoldásait díjmentesen bocsátja rendelkezésre nehéz helyzetben lévő gazdasági szereplők részére.

#7
Doing Good
2020-04-04

A Battlejungle startup cég ingyenessé tette HR-termékeit, amely segítségével nagymértékben növelhető a munkavállalók elköteleződése, motivációja.

#8
Doing Good
2020-04-04

A Kaspersky ingyenesen elérhetővé teszi a legfontosabb végponti biztonsági termékeit az egészségügyi szervezetek számára.

#9
Doing Good
2020-04-02

Három hónapon át ingyenesen elérhető a vállalatok számára a magyar fejlesztésű, egyedülálló belső kommunikációs alkalmazás.

#10
Doing Good
2020-04-02

Minden pedagógus és diák számára három hónapig ingyenes az ESET vírusvédelem. 

Kövess minket a Facebookon is!

Jótékonysági gyűjtést indított a Szentkirályi a hazai gyermek-mentőellátás korszerűsítésére. A díjnyertes ásványvízmárka 5 millió forinttal támogatja a Magyar Gyermekmentő Alapítványt.

Az Országos Mentőszolgálat munkatársainak 10 millió bizalompontot adott át az Auchan. A „Támogasd a hősöket!” akcióhoz a vásárlók is csatlakozhattak.

Balatonfüredi szállodai összefogás annak érdekében, hogy azokat hívják el Pünkösdkor, akik a frontvonalban küzdöttek a járvány idején.

Új digitális kezdeményezéssel segíti a vállalkozásokat a Telekom, elindították a Hello Biznisz Klub, a kkv-k digitálisan tettre kész közössége. 

228 új tabletet ad a rászoruló iskolásoknak a Pöttyös Túró Rudi gyártója. A FrieslandCampina Hungária olyan hátrányos helyzetű családoknak szeretne segíteni, ahol számítógép híján a gyerekek kimaradnak a digitális oktatásból.

10 millió forint értékű FFP2 maszkkal segít szociális otthonokat és egészségügyi intézményeket a Danone egyik magyarországi alvállalata, a Nutricia márkát forgalmazó Numil Kft.