Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 21
#1
Doing Good
2020-05-07

Turisztikai startupoknak szóló akcelerátorprogramot indított Eugene Kaspersky, a Kaspersky vállalat alapító-vezérigazgatója. A „KasperskyExploringRussia” elnevezésű programra bármely országból lehet nevezni.  

#2
Doing Good
2020-04-29

A NetSupport a távoli munkavégzés elősegítése érdekében — a korábbi 30 nap he­lyett — 3 hónapig ingyen biztosítja a NetSupport Manager professzionális táv­felügyeleti szoftvert.

#3
Doing Good
2020-04-28

A koronavírus elleni küzdelmet segítő, gyors informatikai fejlesztéseket létrehozó együttműködés az OMSZ és a Codecool programozóiskola között.

#4
Doing Good
2020-04-20

Az ABB 2020 végéig ingyenessé tette a digitális szolgáltatásait, hogy segítsen ügyfeleinek fenntartani a termelést.

#5
Doing Good
2020-04-08

Mindössze egyetlen regisztrációval stabil és felkészült segítséget nyújtanak a távoktatás védelméhez. 

#6
Doing Good
2020-04-06

Az ABB Electrification ez év végéig saját fejlesztésű szoftvermegoldásait díjmentesen bocsátja rendelkezésre nehéz helyzetben lévő gazdasági szereplők részére.

#7
Doing Good
2020-04-04

A Battlejungle startup cég ingyenessé tette HR-termékeit, amely segítségével nagymértékben növelhető a munkavállalók elköteleződése, motivációja.

#8
Doing Good
2020-04-04

A Kaspersky ingyenesen elérhetővé teszi a legfontosabb végponti biztonsági termékeit az egészségügyi szervezetek számára.

#9
Doing Good
2020-04-02

Három hónapon át ingyenesen elérhető a vállalatok számára a magyar fejlesztésű, egyedülálló belső kommunikációs alkalmazás.

#10
Doing Good
2020-04-02

Minden pedagógus és diák számára három hónapig ingyenes az ESET vírusvédelem. 

Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás

Kövess minket a Facebookon is!

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! 

 

A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége új programot indított azokért, akiket emberi méltóságukban sérelem ér. Elsőként az idős emberek jobb társadalmi elfogadásáért, a generációk sikeresebb együttműködéséért lépnek fel.

A helyi légitársaság, az AEGEAN és a Miles + Bonus törzsutasok 48 ezer retúr jegyet ajánlanak fel olyan 24 ezer egészségügyi dolgozónak, akik a COVID-19 vírussal fertőzötteket kezelő görög kórházakban dolgoznak.

A koronavírus-járvány hatásaihoz igazodva a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet 2020. június 25-én online eseményként is közvetítette a Semmelweis-napot, a megvalósítás egy része pedig adományként jelent meg egy digitalizációs vállalat részéről.

A K&H Bank 1 millió forint értékű mentorprogrammal segíti a Cseppke Tente mesekönyv alkalmazás fejlődését és a cég nemzetközi piacra jutását.

Az idén 100 éves Terrán számára mindig kiemelten fontos volt a társadalmi felelősségvállalás, a segítségnyújtás. Ezért döntött úgy, hogy követve a már sok éves gyakorlatot, támogatásával idén is csatlakozik a Várépítő pályázat mecénásaihoz.