Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 10
#1
Doing Good
2020-05-07

Turisztikai startupoknak szóló akcelerátorprogramot indított Eugene Kaspersky, a Kaspersky vállalat alapító-vezérigazgatója. A „KasperskyExploringRussia” elnevezésű programra bármely országból lehet nevezni.  

#2
Doing Good
2020-04-27

Április elején indult a HozdL nevű szolgáltatás, aminek keretében a startup futárjai bevásárolnak a nyugdíjasoknak ingyenesen – maszkban és kesztyűben.

#3
Doing Good
2020-04-24

A Bonomi Messengeren működő asszisztense megkönnyítheti a leterhelt ügyfélszolgálatokat.

#4
Doing Good
2020-04-09

Az EIT Health egészségügyi innovációs hálózat „együttműködési platformot” indított, amely egészségügyi szakembereknek biztosít lehetőséget, hogy nemzetközi kapcsolatokat létesítsenek.

#5
Doing Good
2020-04-04

A Battlejungle startup cég ingyenessé tette HR-termékeit, amely segítségével nagymértékben növelhető a munkavállalók elköteleződése, motivációja.

#6
Doing Good
2020-04-01

Hogyan élje túl a koronajárványt? – letölthető túlélőcsomaggal segít a digitális átállás miatt bajba jutott kisvállalkozóknak egy startup.

#7
Doing Good
2020-04-01

Ingyenesen biztosítja háziorvosok és pácienseik számára videókonzultációs rendszerét egy hazai egészségügyi startup. 

#8
Doing Good
2020-04-01

Magyar startup a COVID19 miatt összeomló rendezvénypiac újjáélesztéséért: a szervezőkön és az őket kiszolgáló alvállalkozói rétegen szeretnének hosszútávon segíteni. 

#9
Doing Good
2020-04-01

A LEGO® alkatrészekkel foglalkozó startup cég új alkatrész gyűjteményt készített, s a profit egészét felajánlja hátrányos helyzetű gyermekek digitális oktatására.

#10
Doing Good
2020-03-25

A SimpleJob A SimpleJob ingyenessé teszi a cégek és az önkénteseket kereső szervezetek számára az álláshirdetések feladását online portáljára.

Kövess minket a Facebookon is!

Jótékonysági gyűjtést indított a Szentkirályi a hazai gyermek-mentőellátás korszerűsítésére. A díjnyertes ásványvízmárka 5 millió forinttal támogatja a Magyar Gyermekmentő Alapítványt.

Az Országos Mentőszolgálat munkatársainak 10 millió bizalompontot adott át az Auchan. A „Támogasd a hősöket!” akcióhoz a vásárlók is csatlakozhattak.

Balatonfüredi szállodai összefogás annak érdekében, hogy azokat hívják el Pünkösdkor, akik a frontvonalban küzdöttek a járvány idején.

Új digitális kezdeményezéssel segíti a vállalkozásokat a Telekom, elindították a Hello Biznisz Klub, a kkv-k digitálisan tettre kész közössége. 

228 új tabletet ad a rászoruló iskolásoknak a Pöttyös Túró Rudi gyártója. A FrieslandCampina Hungária olyan hátrányos helyzetű családoknak szeretne segíteni, ahol számítógép híján a gyerekek kimaradnak a digitális oktatásból.

10 millió forint értékű FFP2 maszkkal segít szociális otthonokat és egészségügyi intézményeket a Danone egyik magyarországi alvállalata, a Nutricia márkát forgalmazó Numil Kft.