Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 13
#1
Doing Good
2020-06-09

A Magyar Termék Nonprofit Kft. „Vedd a hazait! Védd a hazait!” akciója a gazdasági nehézségek leküzdését és a munkahelyek megőrzését szolgálja, de jótékonyság területére is kiterjesztette mozgalmát.

#2
Doing Good
2020-06-05

Mi segítünk, hogy ők segíthessenek: az Audi Hungaria hat egészségügyi és szociális intézménynek nyújt támogatást a sikeres koronavírus elleni védekezéshez.

#3
Doing Good
2020-05-21

10 millió forint értékű FFP2 maszkkal segít szociális otthonokat és egészségügyi intézményeket a Danone egyik magyarországi alvállalata, a Nutricia márkát forgalmazó Numil Kft.  

#4
Doing Good
2020-05-04

A nyíregyházi Lego-gyár 15 ezer saját gyártású védőszemüveget ajándékozott a városnak.

#5
Doing Good
2020-04-27

Április elején indult a HozdL nevű szolgáltatás, aminek keretében a startup futárjai bevásárolnak a nyugdíjasoknak ingyenesen – maszkban és kesztyűben.

#6
Doing Good
2020-04-23

A Wörwag Pharma tízezer FFP2 maszkot ad háziorvosoknak, szakorvosoknak és gyógyszerészeknek.

 

#7
Doing Good
2020-04-21

Egészségügyi dolgozóknak és hátrányos helyzetű gyermekeknek ad támogatást a HungaroControl.

#8
Doing Good
2020-04-20

Több mint 10 ezer orvosi védőmaszkot szerzett be és adományozott az ALTEO Nyrt. a koronavírus-járvány terjedésének visszaszorítására. 

#9
Doing Good
2020-04-15

100 ezer arcmaszkot adományoz szociális intézményeknek az eMAG és az Extreme Digital, hogy segítse az idősek és a krónikus betegek gondozását végzők munkáját.

#10
Doing Good
2020-04-15

Közel 2000 maszkot adományoz a magyar Decathlon a járvány az Állami Egészségügyi Ellátó Központnak, illetve több különböző szervezetnek is tesz felajánlásokat.

Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás

Kövess minket a Facebookon is!

A hazai szociális gyermekotthonokban élő összes gyermek értékes és hasznos ajándékot kap a XIXO-tól. Az ajándékcsomagok december 14 és 18 között jutnak el a gyermekotthonok lakóihoz.

A kórház informatikai rendszere is kiválóan futtatható azon a 3 darab ipari kivitelű tableten, melyet a Szintézis Informatikai ZRt. adományozott idén decemberben a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház számára.

A B.-A.-Z. Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Gyermekrehabilitációs Osztályának szobái, folyosói, közös helyiségei, valamint vizes blokkjai is megújulnak jövő nyárra a Nestlé Hungária 20 millió forintos támogatásából.

A klub játékosai a december 5-i és 12-i játéknapokon egyedi mezzel fejezik ki tiszteletüket a koronavírus-járvány ellen vívott harcban résztvevők számára. A sportolók által viselt mez, megvásárolható lesz a ZTE Shopban. A befolyt összeget a klub teljes mértékben a Zala Megyei Szent Rafael Kórház számára ajánlja fel.

Ma adta át az Allee Bevásárlóközpont az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) Alapítvány számára azt a másfél millió forintot, amelyet az Allee Art Wall jótékonysági online aukción gyűjtött össze.

Rendkívüli szociális támogatási keret létrehozásáról döntött az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI) a koronavírus második hullámában bevezetett korlátozó intézkedések miatt nehéz helyzetbe került előadóművészek megsegítésére.