Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 6
#1
Doing Good
2020-04-17

Olyan cégeket tartalmaz, amelyek a jelenlegi krízishelyzetben is aktívan keresnek új munkaerőt.

#2
Doing Good
2020-04-04

A Battlejungle startup cég ingyenessé tette HR-termékeit, amely segítségével nagymértékben növelhető a munkavállalók elköteleződése, motivációja.

#3
Doing Good
2020-03-28

A belső kommunikációt és vezetői döntéshozatalt támogató szoftver május 31-ig érhető el ingyenesen.

#4
Doing Good
2020-03-25

A MORESIMP - Atlassian Gold Solution partnerként – ingyenes, távmunkát támogató szoftverekkel segíti az otthonról dolgozó csapatokat.

#5
Doing Good
2020-03-25

A SimpleJob A SimpleJob ingyenessé teszi a cégek és az önkénteseket kereső szervezetek számára az álláshirdetések feladását online portáljára.

#6
Doing Good
2020-03-23

Munkajogi kérdésed van? Nekünk felteheted! 24 órás pro bono munkajogi segélynyújtás a Hrpwr.hu oldalon.

Kövess minket a Facebookon is!

Jótékonysági gyűjtést indított a Szentkirályi a hazai gyermek-mentőellátás korszerűsítésére. A díjnyertes ásványvízmárka 5 millió forinttal támogatja a Magyar Gyermekmentő Alapítványt.

Az Országos Mentőszolgálat munkatársainak 10 millió bizalompontot adott át az Auchan. A „Támogasd a hősöket!” akcióhoz a vásárlók is csatlakozhattak.

Balatonfüredi szállodai összefogás annak érdekében, hogy azokat hívják el Pünkösdkor, akik a frontvonalban küzdöttek a járvány idején.

Új digitális kezdeményezéssel segíti a vállalkozásokat a Telekom, elindították a Hello Biznisz Klub, a kkv-k digitálisan tettre kész közössége. 

228 új tabletet ad a rászoruló iskolásoknak a Pöttyös Túró Rudi gyártója. A FrieslandCampina Hungária olyan hátrányos helyzetű családoknak szeretne segíteni, ahol számítógép híján a gyerekek kimaradnak a digitális oktatásból.

10 millió forint értékű FFP2 maszkkal segít szociális otthonokat és egészségügyi intézményeket a Danone egyik magyarországi alvállalata, a Nutricia márkát forgalmazó Numil Kft.