Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 6
#1
Doing Good
2020-04-17

Olyan cégeket tartalmaz, amelyek a jelenlegi krízishelyzetben is aktívan keresnek új munkaerőt.

#2
Doing Good
2020-04-04

A Battlejungle startup cég ingyenessé tette HR-termékeit, amely segítségével nagymértékben növelhető a munkavállalók elköteleződése, motivációja.

#3
Doing Good
2020-03-28

A belső kommunikációt és vezetői döntéshozatalt támogató szoftver május 31-ig érhető el ingyenesen.

#4
Doing Good
2020-03-25

A MORESIMP - Atlassian Gold Solution partnerként – ingyenes, távmunkát támogató szoftverekkel segíti az otthonról dolgozó csapatokat.

#5
Doing Good
2020-03-25

A SimpleJob A SimpleJob ingyenessé teszi a cégek és az önkénteseket kereső szervezetek számára az álláshirdetések feladását online portáljára.

#6
Doing Good
2020-03-23

Munkajogi kérdésed van? Nekünk felteheted! 24 órás pro bono munkajogi segélynyújtás a Hrpwr.hu oldalon.

Kövess minket a Facebookon is!

A Waberer's - Szemerey Logisztika Kft. és az Unilever Magyarország adománya 10 ezer fagylaltot és egy raklapnyi  Danone pudingkészítményt, összesen 5,5 millió forint értékben.

420 ezer darab fertőtlenítőszert szállított az iskolák ellátására a szegedi Florin Zrt. a koronavírus elleni védekezéséhez.

Szeptembertől minden közvetlen foglalás után egy új fát ültet a visegrádi Royal Club Hotel. A kezdeményezéssel a prémium szálloda azokhoz csatlakozik, akik úgy vélik, az ökológiai válság kezelésének kulcseleme a faültetés. 

Az Orbit 6 millió forintot adományoz az SOS Gyermekfalvaknak.

Termékcsomagokkal segítik a bajban lévő Horeca-szereplőket, a cél a koronavírus kárainak enyhítése.

Augusztus 10-én megalakult a MSZÉSZ társadalmi felelősségvállalást képviselő CSR-szekciója. Ezt már megelőzte néhány budapesti szálloda összefogása, elindult a hotelhero.hu weboldal is.