Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 17
#1
Doing Good
2020-07-10

A K&H Bank 1 millió forint értékű mentorprogrammal segíti a Cseppke Tente mesekönyv alkalmazás fejlődését és a cég nemzetközi piacra jutását.

#2
Doing Good
2020-05-12

Egy hazai fejlesztésnek köszönhetően mobilunkban tárolhatjuk ezentúl hiteles koronavírustesztünket.

#3
Doing Good
2020-05-05

A higiéniai termékek gyártására szakosodott vállalat online platformot indít a vírushelyzetben is helytálló egészségügyi dolgozók munkáját támogatva - “Munkában is biztonságban” elnevezéssel.

#4
Doing Good
2020-04-28

A koronavírus elleni küzdelmet segítő, gyors informatikai fejlesztéseket létrehozó együttműködés az OMSZ és a Codecool programozóiskola között.

#5
Doing Good
2020-04-27

Szervezeteket, cégeket szeretnének segíteni az alkalmazással, amin keresztül a legfrissebb Covid-19-cel kapcsolatos információkat közölhetik.

#6
Doing Good
2020-04-15

A koronavírus elleni küzdelem jegyében indít alkalmazást a 13. Kerület az InterTicket moduláris platformján. Az app “Budapest13 Smart City” néven érhető el a mobil alkalmazás áruházakban.

#7
Doing Good
2020-04-09

Az EIT Health egészségügyi innovációs hálózat „együttműködési platformot” indított, amely egészségügyi szakembereknek biztosít lehetőséget, hogy nemzetközi kapcsolatokat létesítsenek.

#8
Doing Good
2020-04-07

A Vodafone adatai szerint a 65 éves és idősebb korosztály számára április 6. éjféltől automatikusan aktivált kedvezményt biztosít az aktiválást követő 90 napig.

#9
Doing Good
2020-04-05

Május 31-ig a felhasználók számára díjmentessé tette, és a kapcsolódó forgalmi költségeket is átvállalta a Viber üzenetküldő applikáció alatt működő Moneytou fizetési lehetőség szolgáltatója, a NeoPay Kft. 

 

#10
Doing Good
2020-04-04

A Battlejungle startup cég ingyenessé tette HR-termékeit, amely segítségével nagymértékben növelhető a munkavállalók elköteleződése, motivációja.

Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás

Kövess minket a Facebookon is!

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! 

 

A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége új programot indított azokért, akiket emberi méltóságukban sérelem ér. Elsőként az idős emberek jobb társadalmi elfogadásáért, a generációk sikeresebb együttműködéséért lépnek fel.

A helyi légitársaság, az AEGEAN és a Miles + Bonus törzsutasok 48 ezer retúr jegyet ajánlanak fel olyan 24 ezer egészségügyi dolgozónak, akik a COVID-19 vírussal fertőzötteket kezelő görög kórházakban dolgoznak.

A koronavírus-járvány hatásaihoz igazodva a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet 2020. június 25-én online eseményként is közvetítette a Semmelweis-napot, a megvalósítás egy része pedig adományként jelent meg egy digitalizációs vállalat részéről.

A K&H Bank 1 millió forint értékű mentorprogrammal segíti a Cseppke Tente mesekönyv alkalmazás fejlődését és a cég nemzetközi piacra jutását.

Az idén 100 éves Terrán számára mindig kiemelten fontos volt a társadalmi felelősségvállalás, a segítségnyújtás. Ezért döntött úgy, hogy követve a már sok éves gyakorlatot, támogatásával idén is csatlakozik a Várépítő pályázat mecénásaihoz.