Szoftvermegoldások hazai ágazati szereplőknek

Az ABB Electrification ez év végéig saját fejlesztésű szoftvermegoldásait díjmentesen bocsátja rendelkezésre nehéz helyzetben lévő gazdasági szereplők részére.

Mivel a koronavírus-járvány szinte minden üzleti szektorra negatív hatást gyakorol és az országok gazdaságát világszerte visszaveti, ezért a vezető szerepet betöltő szoftverfejlesztő cég azzal támogatja a kiemelt fontosságú egészségügyi létesítmények, közműszolgáltatók, ipari és kereskedelmi épületek működését, hogy 2020 végéig szoftvermegoldásait díjmentesen bocsátja ezen gazdasági szereplők rendelkezésére.

Az ABB egyik piacvezető divíziója, az ABB Electrification ennek kapcsán bejelentette, hogy március 27-től ez év végéig, a kórházaknak elengedi az iUPSGuard szoftver 12 havi előfizetési díját, továbbá minden új vagy megújított előfizető számára ingyenesen teszi elérhetővé az ABB Ability™ Software-as-a-Service (SaaS) alkalmazásait és szolgáltatásait.

„Tudjuk, hogy napjainkban ügyfeleink jelentős kihívásokkal szembesülnek, ezért intézkedéseinkkel azt kívánjuk elősegíteni, hogy növelni tudják működésük stabilitást, és fokozzák megtakarításaikat. Mivel ügyfeleink rendkívül fontos munkát végeznek a különböző gazdasági ágazatokban, ezért a 12 havi díjmentesség bevezetésével a lehető legtöbb létesítmény és üzem számára lehetővé kívánjuk tenni, hogy élhessenek a megoldásaink kínálta előnyökkel.”, áll a felajánlás kapcsán kiadott közleményükben.

További info: itt

 

(forrás: ABB Magyarország)

Kövess minket a Facebookon is!