Repülőjegyek egészségügyi dolgozóknak

A helyi légitársaság, az AEGEAN és a Miles + Bonus törzsutasok 48 ezer retúr jegyet ajánlanak fel olyan 24 ezer egészségügyi dolgozónak, akik a COVID-19 vírussal fertőzötteket kezelő görög kórházakban dolgoznak.

Április hónapban összesen 38 ezer törzsutas ajánlotta fel mérföldjeit/pontjait a korona vírussal fertőzötteket kezelő kórházi dolgozóknak, az AEGEAN pedig megháromszorozta a felajánlott mérföldeket számát, ezzel járulva hozzá, hogy összesen 24 ezer kórházi alkalmazott elutazhasson valamelyik görögországi úticélra.

A referenciakórházakban dolgozók július 21-31. között tudnak regisztrálni az AEGEAN weboldalán, majd az összesített és ellenőrzött adatok alapján igényelhetik az Aegean útvonalhálózatán felhasználható jegyeket.

A légitársaság vezérigazgatója, Dimitrios Gerogiannis ezzel kapcsolatban elmondta: "Ezzel a gesztussal hozzájárulhatunk ahhoz, hogy elismerjük erőfeszítésüket a vírussal szembeni védekezésben. ”

A görög egészségügyi miniszter, Vasilis Kikilias kijelentette: „Szeretnék köszönetet mondani az AEGEAN és a Miles + Bonus program tagjainak a nagylelkű ajánlatért."

(forrás: AEGEAN)

Kövess minket a Facebookon is!

Címkefelhő

Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás