Nagyértékű tabletek a győri kórháznak

A kórház informatikai rendszere is kiválóan futtatható azon a 3 darab ipari kivitelű tableten, melyet a Szintézis Informatikai ZRt. adományozott idén decemberben a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház számára.

A nagy múltú informatikai vállalat már nem első alkalommal támogatja jótékonysági felajánlásával a megye legnagyobb egészségügyi intézményét.

Minden tekintetben értékes adomány

A Szintézis vezetősége úgy döntött, a vírushelyzetre való tekintettel az év végi személyes látogatás helyett egy üdvözlőlappal köszönik meg partnereiknek az együttműködést, az ajándékaikra szánt pénzt pedig teljes egészében jótékony célra fordítják.

A kórház számára felajánlott 3 db, összesen 1,1 millió Ft értékű ipari táblagép olyan operációs rendszerrel kerül átadásra, mely tökéletesen illik a kórház modulrendszerébe, így valódi modern technológiájú adatkezelést tesz lehetővé. Ma már alapvető elvárás, hogy minden, amit az orvosok és a nővérek a napi ellátásban tesznek, az akár képi, akár egyéb digitális jel formájában rögzítve legyen.

Egy-egy betegről rengeteg fontos adat gyűlik össze a kórházi tartózkodása alatt, legyen szó például a páciens egy életfunkciós paraméteréről, egy műtét során beültetett eszközről vagy akár egy vizsgálatról. Ezért is hatalmas segítség az orvosoknak és a nővéreknek egyaránt, ha az általuk ellátott betegekkel kapcsolatos adatok gyűjtése egy közös, könnyen kezelhető platformon tud történni. Az intézmény részére adományozott professzionális tabletek épp ebben nyújtanak innovatív megoldást.

Példamutatás a társadalmi felelősségvállalásban

A kezdeményezéssel a Szintézis Informatikai ZRt-nek nem titkolt célja az is, hogy példát mutasson más cégek számára is jótékonyság-, és főként a társadalmi felelősségvállalás terén. A vállalat kiemelt figyelmet fordított arra, hogy idén is egy olyan, a régióban működő nonprofit szervezet számára nyújtsanak használható segítséget, melynek munkatársai különösen sokat tesznek a város és a megyei lakóiért. A PAMOK dolgozóira pedig ez most hatványozottan igaz.

Tudjon meg Ön is többet a Szintézis Informatikai ZRt. tevékenységéről!

(forrás: Store Insider)

Kövess minket a Facebookon is!

Címkefelhő

Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás