Motiváló HR-rendszer ingyen

A Battlejungle startup cég ingyenessé tette HR-termékeit, amely segítségével nagymértékben növelhető a munkavállalók elköteleződése, motivációja.

A csapat egy olyan kihívásokon alapuló HR-rendszert fejlesztett, amely segítségével nagymértékben növelhető a munkavállalók elköteleződése, motivációja. A fókuszban az élményalapú online közösségépítő megoldások állnak, amelyek most minden cég számára ingyen elérhetők.

"A rendkívüli helyzetre való tekintettel egyúttal ingyenessé tesszük a Battlejungle platformjának teljes használatát. Cégmérettől és létszámtól függetlenül az elkövetkező három hónapban, a Battlejungle minden hazai cég számára térítésmentesen, korlátozás nélkül hozzáférhető virtuális közösségépítő események menedzseléséhez. Platformunkon szabadon választhat előre kidolgozott és egy kattintással elindítható élményalapú online közösségépítő megoldásaink közül, amelyek között megtalálhatóak izgalmas bajnokságok, képfeltöltő versenyek, egyéni és csoportos kihívások is, valamint híreket oszthat meg a munkatársakkal vagy éppen szavazásokat indíthat különböző témákban." – írja Ambrusz Gergő CEO, a Battlejungle közleményében

Kövess minket a Facebookon is!