Milliókat adományoz a járványkórháznak a K&H

A lakossági és kkv ügyfelek minden online bankkártyás fizetése és átutalása után 10 forintot adománynak különítenek el, így nagyjából 50 milliós segéllyel számolnak.

Egyhónapos adományozási kampányt hirdetett a K&H, aminek során május 31-ig minden lakossági és kkv-s ügyfél online bankolása után 10 forintot a kiemelt járványkórházak megsegítésére fordítanak. Ennek értelmében a – bank számításai szerint összegyűlő nagyjából 50 millió forintot – a kórházak koronavírus elleni küzdelméhez szükséges eszközökre, berendezések beszerzésére és fenntartására, illetve a munka során felmerülő költségekre fordíthatják.

„A K&H-nál vezető pénzügyi intézetként hisszük, hogy ügyfeleink okos döntéseinek elősegítésén túl felelősek vagyunk a társadalomért, a környezetért, amelyben dolgozunk, élünk. Mindig is arra törekszünk, hogy válaszokat adjunk a társadalmi igényekre, amelyen belül az egészségügy támogatása kiemelt helyet kap már 17 éve. Hosszú távú elkötelezettségünk mellett azonban ugyanilyen fontos, hogy mindig az aktuális társadalmi  problémákra reagáljunk, szem előtt tartva a technológiai fejlődés és innováció nyújtotta lehetőségeket. E kettőt ötvöztük most azzal, hogy a pénzügyek intézésének innovatív és digitális, egyúttal a járványügyi szempontból is legbiztonságosabb módjával most azt támogathatjuk, ahol a legnagyobb szükség van a segítségre – a kórházak koronavírus elleni küzdelmét. Az összeget a kórházak saját maguk által meghatározott eszközökre és költségekre fordíthatják a betegek kezelésével összefüggésben” – mondta el Horváth Magyary Nóra, a K&H kommunikációs ügyvezető igazgatója.

Kövess minket a Facebookon is!

Címkefelhő

Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás