Köszönet a hősöknek! Egyedi mezben lép a pályára a ZTE FC a Ferencváros ellen

A ZTE FC köszöni országunk és kiemelten Zala megye minden egészségügyi dolgozójának - akik a kialakult helyzetben (is) emberfeletti munkát hajtanak végre - egészségünk és életünk védelmét.

A klub elkötelezett amellett, hogy minél több fiatal magyar labdarúgó kapjon lehetőséget a bizonyításra: a klub meggyőződése, hogy a feltörekvő tehetségekbe fektetett bizalom a magyar futball mellett a helyi közösség boldogulásához és jóllétéhez is hozzájárulhat. A profi sportélet részeként a ZTE FC ugyanakkor elengedhetetlennek tartja, hogy a legfontosabb társadalmi kérdésekben is példát mutasson a fiatal generáció számára, és saját eszközeivel segítséget nyújtson az érintettek részére.

A ZTE FC éppen ezért különleges aktivitással készült a Mezőkövesd és a Ferencváros elleni bajnoki mérkőzések alkalmával. A klub játékosai a december 5-i és 12-i játéknapokon egyedi mezzel fejezik ki tiszteletüket a koronavírus-járvány ellen vívott harcban résztvevők számára.

A sportolók által viselt mez, az FTC-vel vívott összecsapást követően megvásárolható lesz a ZTE Shopban. Az értékesítésből befolyt összeget a klub teljes mértékben a Zala Megyei Szent Rafael Kórház számára ajánlja fel. A felsők egységes ára 19.990 forint lesz, amennyiben egy személy, vagy szervezet magasabb, egyedi összeget adományozna a mezért, természetesen azt is teljes egészében eljuttatjuk az intézmény részére.

 

(forrás: doingGood)

Kövess minket a Facebookon is!

Címkefelhő

Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás