K&H: innovatív megoldás segíti a babák altatását

A kisgyermekes családok egyik fő problémájára talált megoldást a Cseppke, a K&H az innovációért díj nyertese. A kamáslis tipegőhálózsák és a személyre szóló Cseppke Tente mesekönyv alkalmazás igazi élménnyé varázsolja a babák altatását, és a picik nyugodt alvását is megkönnyíti. A jó ötlet azonban még nem elég ahhoz, hogy abból sikeres vállalkozás legyen. A K&H Bank ezért 1 millió forint értékű mentorprogrammal segíti a cég fejlődését és nemzetközi piacra jutását.

Egy cég akkor eredményes, ha megvan benne az újító szándék, egy adott problémára új válaszokat ad, mindazonáltal egy vállalkozás elindítása olyan kihívásokat rejt magában, amikre egy kezdő vállalkozó nem feltétlenül gondol.

„A Cápák között üzleti showműsorba bekerülő csapatok mentoraként a hazai kkv szektor pénzügyi tudatosságát, innovációra való képességét is szeretnénk fejleszteni. Célunk ugyanis, hogy szakmai tudásunkkal és személyre szabott megoldásainkkal arra ösztönözzük a vállalkozás iránt érdeklődőket, hogy minél többen merjenek belevágni terveik megvalósításába, és abból sikeresen építsenek saját céget. Ezért indítottuk a vállalkozás alapításhoz és működtetéshez praktikus tippeket adó uzletetide.hu oldalt. A K&H az innovációért különdíjjal pedig azt a Cápák között versenyzőt díjaztuk, aki magas szintű szakmai kompetenciával, biztos üzleti alapokkal és erős tulajdonosi elköteleződéssel is rendelkezik. A díjjal járó 1 millió forint értékű pénzügyi mentorprogramunk a Cseppke pénzügyi döntéseinek tudatosabbá válását segítjük” – mondta el Kökény Roland, a K&H Bank kkv szegmens marketing vezetője.

Élmény lehet a picik alvása és altatása is

A díj nyertese, a Cseppke vállalkozása egy hétköznapi problémára, a kisgyermekek éjszakai altatására és kitakarózás problémájára adott, két szempontból is úttörőnek számító megoldást. Egyrészről a magas minőséget képviselő kamáslis tipegőhálózsákot az elsők között vezették be Magyarországon. Másrészt egy digitális megoldást is alkalmaztak, ugyanis a Cseppke Tente applikáció létrehozásával a ruhán lévő figurák megelevenednek, így az altatás folyamata élmény a gyerekek számára, sokat segítve ezzel a kisbabás, kisgyermekes családok életén.

„A Cseppke egy olyan vállalkozás, ami saját erőből fejlődött lépésről-lépésre, sikeres termékük van, egyre több vásárlójuk, sőt egy olyan újítást is megvalósítottak a mobilapplikáción keresztül, ami megkülönbözteti őket a hasonló termékeket kínáló versenytársaktól. A cég sok vállalkozó számára már most is példaértékű, de az, hogy jelentkeztek a Cápák között műsorba, jól demonstrálja, hogy készen állnak arra, hogy új, akár nemzetközi szintre emeljék a vállalkozást. Ezeknek az ambíciózus terveknek a megvalósításában segítjük most őket mentorprogramunkon keresztül” – tájékoztatott Kökény Roland.

(forrás: doingGood)

Kövess minket a Facebookon is!

Címkefelhő

Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás