Játszi könnyedséggel kezelhető 3D-s nyomtatók

Ingyenesen elérhető digitális oktatási anyagokat ajánl fel gyerekeknek 3D nyomtatás témában a CraftUnique, otthoni tanuláshoz.

Magyarországon évről-évre növekszik a tudásszomj és az igény a 3D nyomtatásra, nem csupán a tanárok, hanem a diákok is egyre inkább érdeklődnek a technológia iránt. Épp ezért a CraftUnique április 6-tól ingyenes, bárki számára elérhető webinart indít.

A tanórák hiánypótlóak, hiszen eddig magyar nyelven nem voltak ilyen oktatási anyagok, sőt a videók bármikor visszanézhetőek is lesznek. A koronavírus miatt most otthonról tanítók és tanulók a 3D-s ismeretekkel naprakésszé és színesebbé tehetik tudásukat. A CraftUnique mindig is nagy szerepet vállalat a hazai oktatási életben, hiszen nem titkolt céljuk között szerepel, hogy a 3D nyomtatás beépüljön az iskolai hétköznapokba. A vállalat az elmúlt 5 évben több alkalommal szervezett ingyenes 3D bemutatókat és 3D tárgyalkotás foglalkozásokat is. 2017-ben pedig pályázatot indított iskolák részére, amelynek keretében a tanulóknak társasjátékokat kellett tervezni és 3D nyomtatóval elkészíteni, a legjobbak a pályázat végén meg is tarthatták a 3D nyomtatókat.

A vállalatnak hivatalos akkreditált tanárképzése is van, 3D tárgyalkotás témakörben, amely a járványhelyzet után elérhető lesz a jelentkezők számára. Az elmúlt évek tapasztalatai azt bizonyították, hogy egyre inkább nő az igény a 3D nyomtatás megismerésére, így a webinar indítása is egyre nagyobb fókuszt kapott a vállalatnál. Angol nyelvű anyagokkal bárki találkozhat az interneten, de kifejezetten magyar, a 3D nyomtatást bemutató oktatási anyagok nem elérhetők, ezért ez unikális ajánlat a CSR-ok sorában.

A vállalat webináriuma április 6-án indul, 6-8 héten át tart, heti 1 alkalommal, és a cég YouTube csatornáján bármikor meg lehet azokat tekinteni, bármilyen előzetes regisztráció nélkül. 

Az első óra már le is zajlott, YouTube csatornán megtekinthető itt

(forrás: https://craftbot.com)

Kövess minket a Facebookon is!

Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás