Ingyenes programozóképzés

#Stayathome Coding Camp néven ingyenes kurzust indít a Green Fox Academy programozó bootcamp azoknak, akik szívesen elkészítenék első saját webalkalmazásukat.

Akik tanulással töltenék a koronavírus miatt felszabadult idejüket, vagy váltani szeretnének/kényszerülnek, itt a lehetőség a Green Fox Academy programozó iskolával. A cég ingyenes képzést indított, életkori megkötés és előképzettség nélkül. A márciusi időpontok már beteltek, viszont további online kurtzusok indulnak április 13-án és április 20-án. Jelentkezni itt lehet, a tanfolyam három hétig tart.

123rf.com
123rf.com

Amire a képzéhez szükség van: 

  • Egy számítógépre stabil internetkapcsolattal
  • Legalább középszintű angol nyelvtudásra, (a tananyagok angol nyelvűek)
  • 4 óra szabadidőre 3 héten keresztül minden hétköznap 15:00-19:00 között

A képzésben az első héten a HTML, CSS alapokat rakják le, majd Git, GitHub, Javascript következik, a harmadik héten pedig elkészülhet az első éles webalkalmazás.

Ahogy írják: "Folyamatosan keressük a lehetőséget, hogyan tudnánk szakértelmünket jó célra fordítani a #maradjotthon kampány idején, ezért úgy döntöttünk, hogy ingyenes online programozóképzést ajánlunk fel azoknak, akik nem tudják folytatni a munkájukat, vagy az otthoni munkavégzés mellett belefér a hétköznapjukba pár óra tanulás. Így a képzés jó lehetőség az önfejlesztésre, vagy akár egy új karriert is megalapozhat. Úgy gondoljuk, hogy a programozói tudás a közeljövőben még jobban felértékelődik."

 

 

(forrás: doingGood)

Kövess minket a Facebookon is!

Címkefelhő

Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás