Infúziós pumpákat adományozott a SIÓ-Eckes

Magyarország vezető gyümölcslégyártó cége, a Sió-Eckes négy darab gyógyszeradagoló pumpát adományozott a Siófoki Kórház-Rendelőintézetnek, összesen közel 2 millió forint értékben. A speciális eszközöket a kórház intenzív osztályán használják majd. Az új gyógyszeradagoló pumpákkal még hatékonyabbá válik a betegellátás Siófok vezető egészségügyi intézményében.

A kórház főigazgatója, Dr. Inczeffy István kiemelte, hogy az infúziós pumpák az intenzív betegellátás egyik legfontosabb eszközei. “A BeneFusion SP3 típusú fecskendős-infúziós pumpák lehetővé teszik a magas költségű gyógyszeroldatok precíz, akár néhány ml/óra pontosságú adagolását is azokban az esetekben, amikor az egyes hatóanyagok beadása olyan feltételeket támaszt, amely kézi beállítással nem biztosítható” - mondta a főigazgató.

A betegellátás hatékonyságát növelő eszközöket Kovács Ágnes, a Sió-Eckes ügyvezetője adta át.

A gyümölcslégyártó vállalat vezetője valamennyi munkatársa nevében háláját fejezte ki az egészségügyben szolgálatot teljesítőknek, valamint mielőbbi felépülést kívánt a kórházban gyógyulóknak.

A vállalatvezető elmondta, hogy a SIÓ-Eckes - a COVID-19 járványhelyzethez kapcsolódó - vállalati társadalmi felelősségvállalás stratégiájában kiemelt helyen szerepel a Siófoki Kórház-Rendelőintézet most megvalósult támogatása.

“Siófoki székhelyű vállalatként nemcsak a koronavírus-járvány idején, hanem a távolabbi jövőben is szívügyünk marad a város, a siófoki közösség támogatása.” - hangsúlyozta a vállalat ügyvezetője.

(forrás: doingGood)

Kövess minket a Facebookon is!

Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás