Hazai startup cég a visszarendeződés könnyítéséért

Újabb startup csatlakozott a #restartbudapest kezdeményezéshez. 

A Mondisplay Visitor Management felajánlásában önkormányzatok, kormányablakok és iskolák kaphatnak biztonságos beléptetés kiépítésére szolgáló komplex rendszert.

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) #restartbudapest nevű közösségi média platformján gyűjti és teszi közzé a magyar startupok járványhelyzet alatti ingyenes felajánlásait, friss fejlesztéseit. „A veszélyhelyzet kihirdetésének pillanatától már több mint 30 olyan felajánlás érkezett, amelyek élhetőbbé teszik az életünket e megváltozott világban. Nagyon örülünk annak, hogy a Mondisplay Visitor Management is csatlakozott hozzánk a legújabb fejlesztésével, ami nem csak a kereskedelemben és a vendéglátásban nyit új lehetőségeket, mondta Szalai Piroska, a BVK kuratóriumi elnöke.

„A Mondisplay Visitor Management a biztonságos újranyitáshoz nyújt komplex megoldást: képes mérni az emberek létszámát kültéren és beltéren, egy adott területen kiszűrni a lázas betegeket, valamint az aktív kétirányú marketing modul segítségével valós időben kommunikálhatunk fogyasztóinkkal", fogalmaz Ádám Zsolt, a cég kreatív ötletadója.

(forrás: BVK)

Kövess minket a Facebookon is!

Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás