Egészségügyi tanácsadás a vendégeknek

A világ vezető szállodaipari csoportja, és a biztosítási piac globális szereplője, az AXA stratégiai együttműködése révén az Accor vendégei világszerte 5000 szállodában jutnak egyedi egészségügyi szolgáltatásokhoz - ingyenesen.

A nemzetközi lánc vendégei - így Magyarországon is, mint bárhol másutt a világban -, a megállapodás értelmében 2020 júliusától vehetik igénybe az egészségügyi, segítségnyújtási, utazási biztosítási és tőkevédelmi szolgáltatásokat kínáló legmagasabb szintű ellátást.

 

pixabay.com
pixabay.com

A vendégek mindenekelőtt ingyenesen jutnak a legújabb fejlesztésű telemedicina-szolgáltatásához, a telefonos egészségügyi konzultációhoz. Emellett szintén hozzáférhetnek az AXA kiterjedt hálózatának több tízezer egészségügyi szakemberéhez.

A nemzetközi szállodalánc most a COVID-19 utáni helyzetre készül. Az AXA-val közös egészségügyi szolgáltatás illeszkedik a cég teljes körű globális helyreállítási tervébe, és szállodáinak progresszív újranyitására készül.

A biztosító számára pedig az együttműködés egyedi lehetőség arra, hogy megerősítse ügyfélközpontú stratégiáját, amelynek egyik legfontosabb része az egészségügy területén nyújtott innovatív szolgáltatások. A jelenlegi helyzetben még több értelmet nyert a biztosítóval kötött partnerség, háromszázezer munkatársunk egy egyre komplexebb környezetben lesz képes segíteni vendégeinknek abban, hogy tartózkodásuk alatt teljes biztonságban legyenek. És higiéniai protokollunkkal kombinálva ez a kezdeményezés lesz a kulcs ahhoz, hogy az Accor ötezer szállodájával világszerte újra felfedezzük az utazás szeretetét” – mondta Sébastien Bazin, az Accor elnök-vezérigazgatója.

„ Az Accorral – a a világ vezető szállodaipari vállalatával – kötött partnerségben olyan egyedi lehetőséget látunk, amely révén még több embernek nyújtunk hozzáférését egészégügyi szakértelmünkhöz és megoldásainkhoz. A COVID-19 miatt eddig soha nem tapasztalt egészségügyi krízist élünk át, így ez az ambíciónk soha nem volt még relevánsabb” – tette hozzá Thomas Buberl, az AXA vezérigazgatója.

(forrás: accor.com)

Kövess minket a Facebookon is!

Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás