Édes törődés: mit adnak a PEK-SNACK fánkjai a gyerekeknek?

A Pek-Snack kiemelten fontosnak tartja a segítségnyújtást, és azok támogatását, akik nehéz körülmények között élik a mindennapjaikat. A Pek-Snack jótékonysági programja az idei évben még számos hasonló akcióval folytatódik

A Pek-Snack 2021-es első jótékonysági akciójának fókuszába ezért az a vágy került, hogy a fóti Károlyi István Gyermekközpont lakói ezúttal ne csak ételt, hanem valami többet kapjanak: valamit, ami nem elengedhetetlen, mégis, fontos része az életnek.

A nagymama fánkja a fóti Gyermekközpontban

A Károlyi István Gyermekközpontban  jelenleg 70 (sérült, vagy) hátrányos helyzetű, különleges ellátási, vagy speciális nevelési igényű  gyermek él - ahogy minden ember számára, számukra is hatalmas ajándék minden odafigyelés és apró gesztus, mégis, ezeket sokszor nélkülözni kénytelenek.

A Pek-Snack ezért egy édes élménnyel lepte meg a fiatalokat, akik így nemcsak a több ízben készült finom fánkokat élvezhették, hanem az adomány révén azt is megélhették, hogy a törődés édes is lehet, és egy szürke hétköznapot is megízesíthet.

Hálával és örömmel fogadtuk a Pek-Snack gesztusát, amellyel a gyermekotthonaink lakói, (és) gondozottai számára ajánlottak fel finomságokat.” – mondta el Kádas István, a Gyermekközpont igazgatója.

Az adomány finomságokat a Pek-Snack kereskedelmi igazgatója, Molnár Gábor is elkísérte és személyesen is részt vett azok átadásában:

Fontosnak érezzük, hogy ahol lehet, ott segítsünk, ezért egy hosszabb távú támogatásban, rendszeres együttműködésben gondolkozunk a Pek-Snack és a fóti gyermekközpont között.

A Pek-Snack jótékonysági programja az idei évben még számos hasonló akcióval folytatódik; céljuk az, hogy az országosan közel 1800 helyen kapható finomságokat a vásárlók mellett egyre nagyobb számban élvezhessék olyanok is, akiknek sajnos nem áll módjukban azokat megvenni.

(forrás: Store Insider)

Kövess minket a Facebookon is!

Címkefelhő

Legolvasottabb
Legtöbb hozzászólás