21 tonnányi termék a Magyar Vöröskeresztnek

Közel 24 millió forint értékű egészségügyi, higiéniai, babaápolási és háztartási terméket adományozott a Procter & Gamble a szervezetnek, hogy a világjárvány idején támogatást nyújthasson a legsebezhetőbbek mindennapi szükségleteinek kielégítésére.

A mindennapi fogyasztási cikkeket gyártó Procter & Gamble 21 tonnányi egészségügyi, higiéniai, babaápolási és háztartási terméket adományozott a Magyar Vöröskeresztnek, hogy támogassa azokat, akiket a világjárvány a leginkább érintett. A szervezet az adományokat rászoruló családok és saját intézményei (családok átmeneti otthonai és hajléktalanokat ellátó intézmények) számára juttatja el országszerte. A COVID-19 világárvány kitörésének kezdete óta a vállalat világszerte szorosan együttműködik a Vöröskereszt és a Vörös Félhold nemzeti szervezeteivel, annak feltérképezésében, hogy miként lehet leghatékonyabban támogatni a közösségeket, a segélyszervezeteket és azokat, akiket ez a globális vészhelyzet a leginkább sújt.

Az együttműködés keretében a P&G magyarországi vállalata a mai napig összesen 55 ezer darab, azaz 76 raklap, több mint 21 tonna egészségügyi, higiéniai, babaápolási és háztartási terméket (Pampers, Ariel, Lenor, Jar, Always, Discreet, Naturella) juttatott el a Magyar Vöröskeresztnek közel 24 millió forint értékben. A termékadományok egyrészt olyan nehézsorsú családokat segítenek, amelyeknek mindennapi megélhetése került veszélybe a kialakult helyzet miatt, másrészt támogatásban részesülnek a Magyar Vöröskereszt saját intézményei is, így országszerte mind a 10 családok átmeneti otthona és a 75 hajléktalanokat ellátó intézmény számára is jut az adományból.

(forrás: Procter&Gamble)

Neked is van felajánlásod?

Életre hívtuk a doingGood mozgalmunkat, amely segítségével felületeket tudunk biztosítani a segítő szándékú felajánlásoknak.

Ha Ön felelős cégvezető, aki termékét, szolgáltatását ingyen tudja biztosítani a lakosság részére, legalább nagyvárosi, kerületi méretben, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy hírt tudjunk adni róla.

felajanlas@doinggood.hu 

Kövess minket a Facebookon is!